Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλές υποσχέσεις αφήνει το νέο, 18λεπτο, gameplay video του action RPG Lost Soul Aside

*
Update: Στο πλαίσιο της PlayStation China Press Conference 2021, η Ultizero Games ανακοίνωσε και έκδοση του τίτλου για το PS5.

H Ultizero Games δημοσίευσε ένα νέο 18λεπτο gameplay video του επερχόμενου action RPG Lost Soul Aside που αφήνει αρκετές υποσχέσεις. Το παιχνίδι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2018 από την Sony Interactive Entertainment Shanghai και είχε κλέψει τις εντυπώσεις, αλλά τώρα έχουμε πλέον μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του τι θα προσφέρει. Ο τίτλος είναι σε φάση ανάπτυξης και αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PS4 αργότερα, και σε μια φάση που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή. Μένει να μάθουμε περισσότερα τους επόμενους μήνες. Μπορείτε να δείτε το νέο video στη συνέχεια του άρθρου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*