Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολύμηνη καθυστέρηση για την κυκλοφορία του Six Days in Fallujah

*
Η Victura ανακοίνωσε ότι το αμφιλεγόμενο shooter Six Days in Fallujah δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός του 2021, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, αλλά μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2022. Το Six Days in Fallujah ήταν αφορμή για πολλές διαμαρτυρίες εκ μέρους της κοινότητας των παικτών και όχι μόνο, τον Φεβρουάριο όταν και ανακοινώθηκε, 11 χρόνια αφότου η Konami είχε τοποθετήσει στο ράφι το αρχικό project. Στη Fallujah είχε διαδραματιστεί μία από τις πλέον αιματηρές συγκρούσεις κατά τη διάρκεια της εισβολής των Η.Π.Α. στο Ιρακ στις αρχές του 21ου αιώνα.

Σας θυμίζουμε ότι το Six Days in Fallujah θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series S, Xbox Series X, Xbox One και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*