Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προστέθηκε το in-game developer commentary στο Half Life: Alyx (trailer)

Μέσω ενός νέου update, η Valve πρόσθεσε in-game developer commentary στο Half Life: Alyx και πλέον έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα από τα παρασκήνια της ανάπτυξης του παιχνιδιού. Αρχικά, το developer commentary επρόκειτο να αποτελέσει μέρος του παιχνιδιού από τον Μάρτιο του 2020, όταν αυτό λανσαρίστηκε, όμως η πανδημία του κορονοϊού ανάγκασε τη Valve να τροποποιήσει τα πλάνα της.

Τώρα, μέσω του commentary προστίθενται στον τίτλο 147 σημεία ενδιαφέροντος. Να σημειωθεί ότι το χαρακτηριστικό δεν είναι κάτι νέο για παραγωγή της Valve, καθώς το ίδιο είχε συμβεί με τα Half-Life 2, Portal 2, Team Fortress 2 και τη σειρά Left 4 Dead. Ο σχολιασμός καλύπτει τομείς όπως o σχεδιασμός, ο ήχος το rendering και το animation, με τη συνολική του διάρκεια να είναι πάνω από τρεις ώρες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*