Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρόσβαση στο PlayStation Plus Collection με PS4 games θα έχουν οι κάτοχοι PS5 (trailer)

Οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus θα έχουν πρόσβαση στο PlayStation Plus Collection, κάτι που θα ξεκινήσει από τον Νοέμβριο, όταν και θα λανσαριστεί το PlayStation 5. Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι της κονσόλας επόμενης γενιάς θα έχουν την ευκαιρία να κατεβάσουν στην κονσόλα τους μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες του PlayStation 4 και να ξεκινήσουν άμεσα το παιχνίδι.

Ο σχετικός κατάλογος περιλαμβανει τα: God of War, Bloodborne, Monster Hunter World, Final Fantasy XV, Fallout 4, Mortal Kombat X, Uncharted 4: A Thief's End, Ratchet & Clank, Days Gone, Until Dawn, Detroit: Become Human, Battlefield 1, inFAMOUS Second Son, Batman Arkham Knight, The Last Guardian, The Last of Us Remastered και Persona 5.




Μάθετε τα πάντα για το PS5

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*