Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο gameplay video από το Minecraft Earth AR game και ανακοίνωση closed beta

*
Πριν από μερικές εβδομάδες μάθαμε την κυκλοφορία του Minecraft Earth, του AR game της Mojang που θέλει να κλέψει λίγη από τη δόξα του Pokemon GO και πλέον έχουμε και το πρώτο gameplay video. Το υλικό προέρχεται από την ανακοίνωση της εταιρείας για την closed beta που θα «τρέξει» και οι παίκτες θα κληθούν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας για να φέρουν την αισθητική των blocks στην καθημερινότητά τους.

Η closed beta θα ξεκινήσει για τους κατόχους συσκευών με λειτουργικό iOS τις επόμενες δύο εβδομάδες, με το Android να ακολουθεί λίγο αργότερα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν στο επίσημο site και χρειάζεται να έχουν μια συσκευή με iOS 10 ή Android 7, καθώς και Microsoft ή Xbox account.


Δείτε περισσότερα για τη beta μέσω του παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*