Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser trailer και συλλεκτικές εκδόσεις για το The Smurfs - Mission Vileaf

*
Microids και IMPS δημοσίευσαν το πρώτο teaser trailer για το The Smurfs - Mission Vileaf, ενώ αποκάλυψαν και τις δύο συλλεκτικές εκδόσεις του παιχνιδιού. Το νέο 3D action-adventure θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου 2021 για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch, ενώ το 2022 θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις για PS5 και Xbox Series X/S. Τα αγαπημένα Στρουμφάκια θα πρέπει να ξεφύγουν από τα χέρια του Δρακουμέλ και τις διάφορες παγίδες που τους έχει στήσει. Στη διάθεση των παικτών θα υπάρχουν 4 θρυλικοί χαρακτήρες, καθώς και το Smurfizer, ένα ιδιαίτερα χρήσιμο όπλο. Δείτε το πρώτο teaser trailer στη συνέχεια.



Σε ό,τι αφορά τις συλλεκτικές εκδόσεις, ανακοινώθηκαν πως θα είναι οι The Smurftastic Edition και Collector Edition. Η The Smurftastic Edition θα περιλαμβάνει το αντίτυπο του game, 3 λιθογραφίες, ένα μπρελό με τον Μπαρμα-Στρουμφ, αλλά και ένα σετ αυτοκόλλητα.



Η Collector Edition θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω συν μια φιγούρα 14.5 εκατοστών, αλλά και το ψηφιακό soundtrack του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*