Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Ραγδαία εξέλιξη στο PSVR εκτιμά ο Shawn Layden

O επικεφαλής του PlayStation, Shawn Layden, μίλησε στο Game Informer τονίζοντας πως οι εξελίξεις στα του PSVR θα είναι ραγδαίες. Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι τα επόμενα 10 χρόνια στο κομμάτι του development θα είναι τρομακτικά διαφορετικό, χωρίς να δώσει κάποια παραπάνω πληροφορία. Αντ’ αυτού, έκανε μια σύγκριση του μέλλοντος για το game development με το παρελθόν, σημειώνοντας το πόσο άλλαξαν ταυτόχρονα μέσα σε λίγα χρόνια το VR, το AR, τα eSports και το mobile gaming. Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Sony σημείωσε πως με τόσο ραγδαία εξέλιξη σε όλα τα παραπάνω, είναι αδύνατον να μην δούμε κάτι παρόμοιο στα του PSVR. Μάλιστα, σημείωσε και την τρομερή εξέλιξη που είχαν πχ. τα iPhone από το πρώτο iPhone 3G το 2008 μέχρι και το περσινό μοντέλο, ως παράδειγμα για το τι μπορούμε να δούμε στο PSVR και την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας γενικότερα τα επόμενα χρόνια. Ο Layden τόνισε ακόμη τις εξαιρετικές πωλήσεις του περιφερειακού που κατάφερε να ξεπεράσει τα Oculus Rift και HTC Vive, αλλά σημείωσε πως σε σχέση με την εγκατεστημένη βάση του PS4, υπάρχει ακόμη δρόμος. Η εκτίμησή του για το τι κρατάει δηλαδή τους χρήστες μακριά από την αγορά της κονσόλας είναι πως οι χρήστες βλέπουν το PSVR ως κάτι στο αρχικό στάδιο της τεχνολογίας, την ώρα που θέλουν τεχνολογία αιχμής άμεσα.

 
Διαβάστε πρώτοι όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook και στο Twitter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
    • BruceGr
    • Το ότι είναι πρόεδρος της Sony Entertainment το θυμάται; Το ότι αναφέρει σαν παράδειγμα εξέλιξης τα iPhone αντί τα androids Sony Xperia τι έχει να μας πεί;

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!