Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεκόρ μοναδικών παικτών σημείωσε το Battletoads (trailer)

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από την μεγάλη επιστροφή των Battletoads στο Xbox One και PC και η Rare το γιορτάζει καθώς τα θρυλικά βατράχια καταφέραν να συμπληρώσουν πάνω από ένα εκατομμύριο μοναδικούς παίκτες από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας.

Η Rare μέσα από το επίσημο blog της ευχαρίστησε τους fans για την αγάπη τους προς το παιχνίδι και παράλληλα κυκλοφόρησε ένα trailer για τον εορτασμό, καθώς και ένα infographic με την πορεία των παικτών. Όπως αναφέρει το infographic οι παίκτες πέθαναν εντός του παιχνιδιού πάνω από 80 εκατομμύρια φορές, με το μέσο όρο θανάτων ανά παίκτη να αγγίζει τους 80. Οι περισσότεροι θάνατοι συνέβησαν στα επίπεδα με τα turbo bikes. Η πιο δημοφιλής επιλογή Battletoad σύμφωνα με τους παίκτες, στέφθηκε ο Rash, με τον Pimple να λαμβάνει την δεύτερη θέση και τον Zitz την τρίτη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*