Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε άγνωστα μονοπάτια θα μας ταξιδέψει η Devolver Digital με το Olija (trailer)

Ο publisher Devolver Digital και η developer Skeleton Crew Studio, ανακοίνωσαν ότι το Olija θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου 2021, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Η υπόθεση του Olija περιστρέφεται γύρω από τις περιπέτειες του Faraday, που έχει ναυαγήσει και βρίσκεται παγιδευμένος σε μια μυστηριώδη χώρα που ονομάζεται Terraphage. Εξοπλισμένος με ένα θρυλικό καμάκι, έχοντας στο πλευρό του άλλους ναυαγούς, προσπαθεί να φύγει από αυτή την εχθρική χώρα και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Εν μέσω εξερεύνησης, αφήγησης και μαχών θα ανακαλύψει περισσότερα για τον κόσμο που βρέθηκε και τους κατοίκους τους, μεταξύ των οποίων είναι και η Olija, μια αινιγματική κυρία, με την οποία ο Faraday αισθάνεται έναν μακροχρόνιο δεσμό.


Περισσότερα στο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*