Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε νέο AAA open world game δουλεύει η ομάδα Lightspeed & Quantum της Tencent στο Los Angeles

*
H Lightspeed & Quantum, η ομάδα της Tencent που εδρεύει στο Los Angeles, εργάζεται σε ένα AAA open world game, όπως φαίνεται από νεότερες αναφορές. Συγκεκριμένες πληροφορίες δεν υπάρχουν σε αυτή τη χρονική στιγμή και φαίνεται από τις αγγελίες που έχουν αναρτηθεί στο site της πως θα πρέπει να περιμένουμε ένα open world action game με cinematic gameplay. Επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης είναι ο Steve Martin, ο οποίος έχει εργαστεί στα GTA V και Red Dead Redemption 2 και ξεκίνησε από τα πρώτα βήματα του studio το 2020. Στην παρούσα φάση το studio αναζητά Senior Environment Artist και Senior Character Concept Artist και φαίνεται πως το παιχνίδι είναι ένα νέο IP που θα σχετίζεται και με οχήματα. Περισσότερα στο άμεσο -ελπίζουμε- μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*