Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε πλατφόρμες VR θα κυκλοφορήσει το Peaky Blinders: The King's Ransom (trailer)

To Peaky Blinders: The King's Ransom θα κυκλοφορήσει σε πλατφόρμες VR εντός του 2022. Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από έναν εγκληματία ο οποίος έχει καταδικαστεί σε θάνατο, όμως κατορθώνει να ξεφύγει και βρίσκει συμμάχους στο πρόσωπο των Tommy και Arthur Shelby. Την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Maze Theory, που δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα σχετικά με το storyline και αποφασισε να τοποθετήσει χρονικά τον τίτλο ανάμεσα στην τέταρτη και την πέμπτη σεζόν της σειράς, το 1928, λίγο πριν την άνοδο του Βρετανού, φασίστα Oswald Mosley. Χρησιμοποιώντας το κενό ανάμεσα στις δύο σεζόν, η Maze Theory μπόρεσε από τη μία να δημιουργήσει μια αυτόνομη ιστορία, από τη άλλη να προσθέσει το δικό της λιθαράκι στον μύθο.

Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές, ο Cillian Murphy θα επιστρέψει στον ρόλο του Tommy Shelby και το ίδιο θα συμβεί με τον Paul Anderson, που υποδύεται τον Arthur Shelby.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*