Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε πολλαπλά game projects εργάζεται η Naughty Dog, σύμφωνα με τον Neil Druckmann

*
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Sony στο πλαίσιο της CES 2022, ο πρόεδρος της Naughty Dog, Neil Druckmann αναφέρθηκε στον φόρτο εργασίας του studio αυτή την εποχή. Αφότου μίλησε για την επερχόμενη ταινία Uncharted και την τηλεοπτική σειρά The Last of Us του HBO, ο Druckmann είπε: "Και θέλουμε όσο τίποτα άλλο να μοιραστούμε μαζί σας πληροφορίες για τα πολλαπλά multiple game projects που ετοιμάζει η Naughty Dog".

Λίγο πριν την κυκλοφορία του The Last of Us: Part 2 τον Ιούνιο του 2020, ο Druckmann είχε δηλώσει ότι ο επόμενος τίτλος ίσως είναι η τρίτη προσθήκη στη δημοφιλή σειρά και ήδη είναι έτοιμο το outline του σεναρίου. Από την άλλη, λίγους μήνες μετά, ο Evan Wells με τον οποίο μοιράζονται την καρέκλα του προέδρου της Naughty Dog τόνισε ότι το studio ακόμα προσπαθεί να συντονιστεί πλήρως με τη στρατηγική της ανάπτυξης πολλαπλών projects ταυτόχρονα, κάτι που δοκίμασε για πρώτη φορά με το The Last of Us και το Uncharted 3.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*