Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PC θα κυκλοφορήσει το PowerSlave: Exhumed (trailer)

Η Nightdive Studios ανακοίνωσε το first-person shooter PowerSlave: Exhumed για PC. Θα κυκλοφορήσει μέσω Steam και GOG εντός του 2021.

Το PowerSlave: Exhumed είναι ένα port στην KEX Engine του κλασσικού παιχνιδιού για κονσόλες, που συνδυάζει στοιχεία από τις εκδόσεις για PlayStation και SEGA Saturn. Προορισμός των παικτών είναι η αρχαία αιγυπτιακή πόλη Karnak. Εξωγήινες δυνάμεις έχουν αποκλείσει την κάποτε γεμάτη ζωή κοινότητα από τον έξω κόσμο. Ως μέλος των ειδικών δυνάμεων θα πρέπει να ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τον απόλυτο εφιάλτη.


Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών είναι η υποστήριξη για οθόνες σύγχρονης τεχνολογίας και gamepad, το SMAA antialiasing και το anisotropic texture filtering.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*