Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PC και κονσόλες θα κυκλοφορήσει το SpellForce III Reforced (trailer)

Η THQ Nordic και η Grimlore Games θα κυκλοφορήσουν το real-time strategy και RPG hybrid SpellForce III Reforced σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC στις 7 Δεκεμβρίου 2021, με τιμή €39,99.

Όσοι έχουν ήδη αγοράσει το SpellForce III για PC θα έχουν το δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης στο SpellForce III Reforced από την ημέρα και ώρα που αυτό θα γίνει διαθέσιμο.


Οι console gamers θα μπορέσουν να αποκτήσουν τα "Soul Harvest" και "Fallen God", ήδη διαθέσιμα για PC, με τιμή €19,99 έκαστο. Και τα δύο προσφέρουν από ένα ξεχωριστό single-player campaign με περισσότερες από 30 ώρες παιχνιδιού, νέες μονάδες και πολλά άλλα. Για όσους θέλουν να κάνουν δικά τους τα πάντα σε ένα πακέτο, θα υπάρχει η Complete Edition με το βασικό παιχνίδι και τα δύο expansions, στα €59,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*