Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PC το The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel

*
Όπως ανακοίνωσε η XSEED Games, το The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel, που για την ώρα είναι διαθέσιμο για PlayStation 3 και PS Vita, πρόκειται να κυκλοφορήσει και για PC εντός του καλοκαιριού. Σύμφωνα με το studio, το παιχνίδι θα περιέχει επιπλέον 5.000 γραμμες διαλόγου, ενώ το δρόμο για το PC θα πάρει και το The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II.  Όσον αφορά την πλοκή, αυτή περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα μαθητών στρατιωτικής σχολής, σε μια εποχή που επικρατούν μεγάλες αναταραχές. Οι παίκτες "χτίζουν" δεσμούς φιλίας με τους συμμαθητές τους και αποκτούν νέες ικανότητες που χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια των μαχών. Το σύστημα μάχης ακολουθεί το turn-based μοντέλο και μέσω του συστήματος ARCUS, είναι δυνατή η αναβάμιση των ικανοτήτων των χαρακτήρων. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα video όπου συγκρίνεται η έκδοση για PlayStation 3 με αυτή για PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*