Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PS4 και Nintendo Switch θα αναβιώσει το Star Wars: Republic Commando (trailer)

Η Aspyr Media πρόκειται να κυκλοφορήσει το first-person tactical shooter Star Wars: Republic Commando σε PlayStation 4 και Nintendo Switch. Αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου 2021, αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή και η τιμή του θα είναι €14,99. Σημειώνεται ότι οι προπαραγγελίες μέσω του Nintendo eShop έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το Star Wars: Republic Commando πρωτοκυκλοφόρησε για Xbox τον Φεβρουάριο του 2005 και ακολούθησε ένα μήνα μετά η αντίστοιχη έκδοση για PC (Steam, GOG, Origin). O Ted Staloch, συνιδρυτής της Aspyr Media δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την επερχόμενη κυκλοφορία και παράλληλα θεωρεί τιμή του την ευκαιρία που είχε να συνεργαστεί με τη Lucasfilm Games για την αναβίωση ενός από τους αγαπημένους σταθμούς του franhise.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*