Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PlayStation 4 και Xbox One το Observer: System Redux (trailer)

Η Bloober Team θα κυκλοφορήσει το Observer: System Redux σε PlayStation 4 και Xbox One στις 16 Ιουλίου 2021. Την ίδια ημέρα, η Koch Media, θα λανσάρει τις φυσικές εκδόσεις του παιχνιδιού για τα προαναφερθέντα συστήματα, όπως επίσης για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Οι φυσικές εκδόσεις θα έχουν τον τίτλο Day One Edition και εκτός από μια κόπια του τίτλου θα περιλαμβάνουν ένα softcover art book και το επίσημο soundtrack, με τιμή €29,99.

Το σενάριο του Observer: System Redux διαδραματίζεται στο μακρινό 2084, σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου, μία ψηφιακή πανδημία, σκότωσε χιλιάδες ανθρώπου. Αποτέλεσμα αυτής, ήταν η έναρξη ενός παγκοσμίου πολέμου, όπου εξαθλίωσε ολοκληρωτικά, δύση και ανατολή. Έτσι, μεγάλες εταιρίες άρπαξαν την ευκαιρία, και πλέον ελέγχουν τις τύχες των ανθρώπων. Ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο ενός ντετέκτιβ, όπου με την βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας, προσπαθεί να λύσει φόνους και μυστήρια, για λογαριασμό των εταιριών.


Το Observer: System Redux κυκλοφορεί ήδη- σε ψηφιακή μορφή- για Xbox Series X, Xbox Series S, PC(Steam) και PlayStation 5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*