Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε Switch και PS4 το The Caligula Effect 2

*
Όπως και ο προκάτοχος του, το The Caligula Effect 2 λαμβάνει χώρα σε έναν ψηφιακό κόσμο, του οποίου οι κάτοικοι μπορούν να ξεκινούν τη ζωή τους από την αρχή, αυτή τη φορά ως οι ιδανικοί εαυτοί τους. Την επίβλεψη του κόσμου Redo έχει η Regret, μία ψηφιακή φυσιογνωμία, η οποία με τη δύναμη της μουσικής δείχνει στους ανθρώπους τους ιδανικούς εαυτούς που τόσο επιθυμούν. Παρόλα αυτά, μία μικρή ομάδα ατόμων, ονόματι Go-Home Club μπορούν να δουν πέρα από την ψευδαίσθηση της Regret και προσπαθούν να δραπετεύσουν από τον Redo, πηγαίνοντας κόντρα σε εκείνη και τους ακόλουθους της, τους Obbligato Musicians.

Στην ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού βλέπουμε μεγάλα ονόματα, όπως ο διακεκριμένος συνθέτης Tsukasa Masuko, ενώ στην δημιουργία του κόσμου και του σεναρίου συμβάλλει ο Tadashi Satomi, σεναριογράφος των πρώτων Persona και του Digital Devil Saga της Atlus.


Το The Caligula Effect 2 κυκλοφορεί στην Ιαπωνία σε Nintendo Switch και PlayStation 4 στις 24 Ιουνίου 2021, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποια κυκλοφορία για τις υπόλοιπες περιοχές του κόσμου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*