Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντικό bug στο PS5 κατά τη διάρκεια λήψης παιχνιδιών ή εφαρμογών

*
Σύμφωνα με το IGN, το PlayStation 5 πάσχει από ένα bug που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια λήψης μίας εφαρμογής ή ενός τίτλου. Φαίνεται ότι διορθώνεται μόνο με επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για την ώρα.

Όταν ένα προϊόν έχει οριστεί για λήψη, υπάρχει η πιθανότητα, είτε να προκύψει σφάλμα και να παγώσει η διαδικασία είτε απλά να μείνει στην ουρά για λήψη. Και στις δύο περιπτώσεις θα σας ζητηθεί να ελέγξετε το download menu το οποίο δεν εμφανίζει τίποτα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κολλήσει το παιχνίδι και να μην μπορεί να ακυρωθεί η διαδικασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο PS5 library φαίνεται ότι είστε ιδιοκτήτης του προϊόντος, όμως όχι στο PS5 Store και θα πρέπει να κάνετε ξανά τη διαδικασία αγοράς.


Τουλάχιστον τρία άτομα του προσωπικού του IGN ανέφεραν το πρόβλημα που τους προέκυψε στα Call of Duty: Black Ops Cold War, Demon's Souls, Spider-Man: Remastered, Sackboy: A Big Adventure καθώς και στην εφαρμογή Disney+. Το γνωστό site επικοινώνησε με τη Sony χωρίς να έχει λάβει κάποια απάντηση για την ώρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*