Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σκίουρους στο σαλόνι σας θα φέρει το NUTS (trailer)

Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε σκίουρους, τότε το NUTS είναι το κατάλληλο παιχνίδι για να μεταφέρετε το χόμπι σας στην οθόνη του σπιτιού σας. Θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιανουρίου 2021 για Apple Arcade και στις 4 Φεβρουαρίου θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες εκδόσεις για Nintendo Switch και PC, με τιμή €19,99 και έκπτωση 15% για το πρώτο διάστημα, όπως ανακοίνωσε ο publisher Noodlecake.

Οι παίκτες καλούνται να ετοιμάσουν το καραβάνι τους, να τσεκάρουν το GPS τους και να ανοίξουν τον χάρτη τους, στα πλαίσια της προετοιμασίας για ένα ταξίδι στα βάθη του Melmoth Forest. Ως ερασιτέχνης ερευνητής θα στήσετε την κάμερα κατά τη διάρκεια της ημέρας και τη νύχτα θα παρακολουθείτε το video που καταγράφτηκε, αναζητώντας σκίουρους που κινούνται στα δέντρα.


Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*