Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

 

Σταμάτησε η ανάπτυξη του Terraria: Otherworld

Με ένα post στο επίσημο forum του παιχνιδιού, η Re-Logic, developer του Terraria: Otherworld, ανακοίνωσε την απόφασή της να σταματήσει όλες τις εργασίες που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη του τίτλου. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε το 2015 και ένα χρόνο μετά άρχισαν τα προβλήματα, οπότε η developer Engine Software έλαβε εντολή να εγκαταλείψει το project, που ύστερα από λίγο ανατέθηκε στην Pipeworks. Τώρα, η Re-Logic πιστεύει ότι η ανάπτυξη βρίσκεται πολύ μακριά από το αρχικό όραμα και δεν έχουν καμία πρόθεση να θυσιάσουν την επίσπευση της κυκλοφορίας, θυσιάζοντας την ποιότητα.

Η Re-Logic υποστηρίζει πως από τα λάθη τους, έμαθαν ότι δεν θα πρέπει να ανακοινώνουν τίτλους που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και αυτό θα εφαρμόσουν στο μέλλον. Επιπλέον, στοιχεία του Otherworld, όπως o σχεδιασμός, ο κώδικας και ο ήχος, δύναται να χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικά projects.Από πλευράς της η Re-logic ευχαρίστησε τους παίκτες για τη συνεχιζόμενη υποστήριξή τους και σημείωσε ότι η διανομή του επόμενου update για το Terraria θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με βάση το χρονοδιάγραμμα.

 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!

Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity