Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα έγκατα του UnderMine καλούνται οι κάτοχοι Nintendo Switch (trailer)

H developer Thorium Entertainment ανακοίνωσε τη ημερομηνία κυκλοφορίας του UnderMine για Nintendo Switch. Το action adventure roguelike θα γίνει διαθέσιμο μέσω του eShop της κονσόλας στις 11 Φεβρουαρίου 2021, με τιμή €19,99. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν μια εβδομάδα νωρίτερα, δηλαδή στις 4 Φεβρουαρίου. Ο τίλος κυκλοφορεί ήδη για Xbox One και PC μέσω Steam.

Οι παίκτες καλούνται να αποκαλύψουν τα μυστικά του UnderMine, σε μια περιπέτεια που συνδυάζει μάχες, dungeon crawling και σύστημα προόδου που μοιάζει με εκείνο των RPGs. Οι πυλώνες πάνω στους οποίους έχει βασιστεί το gameplay είναι η εξόρυξη χρυσού, ο θάνατος, οι αναβαθμίσεις των ικανοτήτων και οι διαρκείς επαναλήψεις. Σας περιμένουν εκατοντάδες αντικείμενα, όπως relics, potions, blessings και curses, που μπορούν να συνδυαστούν για την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε κάθε run.


Περισσότερα στο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*