Μέσω ενός blog post η εταιρεία αποκάλυψε τα πλάνα της για ένα party system που περιλαμβάνει voice και text chat σε στυλ Discord και ταυτόχρονα να επεκτείνει τις εμπειρίες αυτές εντός των παιχνιδιών, ώστε να γνωρίζουν οι χρήστες τι παίζουν τα μέλη της ομάδας που ανήκουν. Από την άλλη, το "Whispers" DM system θα αποτελέσει παρελθόν, μιας και ουσιαστικά δεν χρησιμοποιείται, παρά μόνο από έναν πολύ μικρό αριθμό παικτών.
Το party system είναι μια προσθήκη για το μέλλον, όμως υπάρχουν χαρακτηριστικά όπως τα Player Cards που αναμένονται μέσα στον Μάρτιο. Ναι μεν δεν είναι αρκετά για να προτιμήσει κάποιος το Epic Games Store σε σχέση με το Steam, είναι όμως μια αρχή. Υπενθυμίζουμε ότι πέρα από τα παραπάνω, στα σκαριά βρίσκονται τα Achievements αλλά και βελτιώσεις στη wishlist.



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity