Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 94.2 εκατομμύρια έφτασε το PS4

*
Η Sony ανακοίνωσε στα πρόσφατα αποτελέσματά της πως το PS4 έφτασε τα 94,2 εκατομμύρια τεμάχια σε επίπεδο shipments. Ο αριθμός καλύπτει και όσες πωλήσεις έγιναν στο τελευταίο τρίμηνο και γενικότερα όλη τη χρονιά, μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου. Στο τελευταίο τρίμηνο έφυγαν προς τα καταστήματα 8,1 εκ. κονσόλες PS4, αριθμός λίγο κάτω από τον αντίστοιχο της ίδιας περιόδου για το 2017. Η πρόβλεψη της Sony για τις πωλήσεις έως και τις 31 Μαρτίου 2019 (όταν και κλείνει το τρέχων οικονομικό έτος της εταιρείας) παραμένει σταθερή στα 17,5 εκατομμύρια συστήματα, ενώ δημοσιεύτηκαν και δύο ενδιαφέροντα στατιστικά. Οι συνδρομητές PlayStation Plus έφτασαν τα 36,3 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση κατά 2,1 εκ. σε σχέση με την περσινή χρονιά. Όσον αφορά στο software, πουλήθηκαν 87,2 εκ. αντίτυπα παιχνιδιών, σημειώνοντας άνοδο κατά σχεδόν 1 εκ. σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Όσον αφορά στις ψηφιακές πωλήσεις, το ποσοστό τους ανέβηκε στο 37% σε σχέση με το 28% της προηγούμενης περιόδου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*