Η Creative Assembly προετοιμάζεται για το επόμενο Total War Saga και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η σειρά θα μας ταξιδέψει στα χρόνια του Τρωικού πολέμου, που υποτίθεται οτι έγινε για τα μάτια της ωραίας Ελένης. Αυτό με βάση μια αίτηση καταχώρησης εμπορικού σήματος που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο και δημοσιεύτηκε τον μήνα που διανύουμε.
Εφόσον η ομάδα ανάπτυξης ασχοληθεί όσο πρέπει με τα ιστορικά γεγονότα της εποχής, θα δούμε να ζωντανεύουν στις οθόνες μας μυθικοί ήρωες και των δύο αντιμαχόμενων πλευρών, όπως ο Αχιλλέας, ο Έκτορας, ο Ηρακλής, ο Οδυσσέας, ο Πάρης, ο Αίας ο Τελαμώνιος και πολλοί άλλοι. Αναμένουμε την επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς Sega.

Red Dead Redemption 2: Η Rockstar φοβόταν ότι οι παίκτες θα το βαρεθούν λόγω του μοναδικού πρωταγωνιστή
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity