Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη Retro Studios η πρώην παραγωγός του Grand Theft Auto, Marisa Palumbo

*
Η Marisa Palumbo ανήκει πλέον στο δυναμικό της Retro Studios ως Lead Producer για το Metroid Prime 4. Η είδηση προέρχεται από την επίσημη σελίδα linkedin της ίδιας της δημιουργού, η οποία έχει ένα αρκετά ενδιαφέρον βιογραφικό, με 6 χρόνια στην Blizzard Entertainment και άλλα 10 χρόνια στη Rockstar Games. Μερικά από τα παιχνίδια στα οποία έχει εργαστεί ως Producer είναι τα Overwatch, Grand Theft Auto IV and V, LA Noire, Max Payne 3, Red Dead Redemption και Manhunt 2.

Η Retro Studios έχει αναλάβει την ανάπτυξη του Metroid Prime 4 από τον Ιανουάριο του 2019 και έκτοτε έχει προσθέσει αρκετά άτομα στο δυναμικό της. Μένει πλέον να ανακοινωθεί και κάτι επίσημο για το ίδιο το παιχνίδι. Μείνετε συντονισμένοι για νεότερα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*