Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη Retro Studios ο πρώην designer του God of War, Jon Marcella

*
Τον περασμένο Ιούλιο, η Retro Studios προσέθεσε στο δυναμικό της ακόμη έναν ταλαντούχο δημιουργό του χώρου του gaming. Πρόκειται για τον Jon Marcella της Santa Monica, ο οποίος έχει αρκετά πλούσιο βιογραφικό, κυρίως σε τίτλους God of War. Πρόσφατα μάλιστα εργάστηκε ως Senior Game Designer στο God of War του PS4, με συμμετοχή στο σχεδιασμό layouts, επιπέδων μάχης, παζλ, Lua scripting, AI scripting και άλλα. Μάλιστα, πριν από τη Santa Monica εργαζόταν στη Square Enix ως Localization Tester. Μπορείτε να δείτε το πλήρες βιογραφικό του στη σελίδα του στο LinkedIn.

Ο Jon Marcella θα είναι στο εξής environment engineer στο Metroid Prime 4 της Retro Studios, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο μέλλον για το Nintendo Switch.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*