Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις δυτικές χώρες το Romancing SaGa Re;universe (trailer)

Το Romancing SaGa Re;universe θα κυκλοφορήσει και στις δυτικές χώρες μέσα στο 2020. Το παιχνίδι κυκλοφορεί στην Ιαπωνία από το Δεκεμβριο του 2018 για iOS και Android και όπως ανακοίνωσε η Square Enix, μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί περισσότερα από 15εκ. downloads.

Τα γεγονότα του Romancing SaGa Re;universe διαδραματίζονται 300 χρόνια μετά από αυτά του Romancing SaGa 3 και το σενάριο είναι μια original ιστορία όπου επιστρέφουν πολλοί χαρακτήρες από προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, όπως επίσης τα “Spark”, “Formation” και “Command Selection” gameplay systems.


To Romancing SaGa 3 θα το βρείτε για PlayStation 4, Xbox One, Switch, PS Vita, PC, iOS και Android. Ακολουθεί το teaser που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*