Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 15 Δεκεμβρίου 2021 το λανσάρισμα του Aeterna Noctis (trailer)

Όπως ανακοίνωσε η Aeternum Game Studios, το Aeterna Noctis θα κυκλοφορήσει για Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 15 Δεκεμβρίου 2021 με τιμή €29,99.

Το Aeterna Noctis είναι σχεδιασμένο στο χέρι, έχει στοιχεία metroidvania και υποστηρίζεται από την Playstation Spain ως μέρος του προγράμματος Playstation Alianzas. Το παιχνίδι εξιστορεί τα γεγονότα του King of Darkness ενάντια στη Queen of Light για τον θρόνο της Aeterna. Πριν από πολλά χρόνια οι δύο αρχηγοί καταραστήκανε με το δώρο της αθανασίας και να πολεμάνε μεταξύ τους μέχρι το τέλους του κόσμου.


Οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με πολλούς κινδύνους στις 16 πίστες, όπου θα συναντήσουν περισσότερους από 100 εχθρούς, πάνω από 20 μάχες με bosses και φυσικά δύσκολους γρίφους.

Η νέα δημιουργία της Aeterna Game Studios θα προσφέρει ένα ανταγωνιστικό επίπεδο δυσκολίας, καθώς όσο προχωράει ο παίκτης τόσα περισσότερα skills θα ξεκλειδώνει για να τον βοηθήσουν στην περιπέτεια του. Οι πίστες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε ο χαρακτήρας να μάθει ακριβώς τις κινήσεις του και να ανοίξει πολλαπλούς δρόμους για να καταφέρει να περάσει τα εμπόδια. Η ιστορία του παιχνιδιού θα προσφέρει γρήγορη δράση, επικές σκηνές αλλά και απρόσμενες ανατροπές που θα συγκλονίσουν ακόμα και τους πιο έμπειρους παίκτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*