Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 15 Ιουλίου η κυκλοφορία του Lost at Sea

*
Όπως ανακοίνωσαν Headup και Studio Fizbin, το narrative adventure game Lost at Sea θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου 2021 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam). Για τους κατόχους PC, το demo του τίτλου θα είναι διαθέσιμο μέσω της πλατφόρμας της Valve, ως τις 27 Ιουνίου.

Πρωταγωνίστρια του Lost at Sea είναι η Anna, που σε προχωρημένο στάδιο της ζωής της μένει μόνη. Για να μπορέσει να ζήσει το μέλλον, θα πρέπει πρώτα να βάλει σε τάξη το παρελθόν της. Αποστολή των παικτών θα είναι να την βοηθήσουν να τοποθετήσει σε μία σειρά τις αναμνήσεις της, βρίσκοντας αντικείμενα και λύνοντας γρίφους σε ένα μυστηριώδες νησί. Παράλληλα, ένα και μοναδικό ερώτημα θα βασανίζει συνεχώς το μυαλό τους: "Άραγε, το κάνω σωστά;".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*