Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 15 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του Shantae: Risky’s Revenge – Director’s Cut

*
Η WayForward ανακοίνωσε μέσω twitter την ημερομηνία κυκλοφορίας του Shantae: Risky's Revenge - Director's Cut. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή στις 15 Οκτωβρίου 2020 για Nintendo Switch, Xbox One και PC (Windows 10) και θα κοστίζει €9,99.

Το Shantae: Risky's Revenge είναι ένα παιχνίδι platform που κυκλοφόρησε αρχικά το 2010 στο Nintendo DSi, ενώ η βελτιωμένη έκδοση Director's Cut ήρθε λίγο αργότερα σε PC (Steam), PlayStation 4 και Wii U. Πρόκειται για το δεύτερο παιχνίδι της κύριας σειράς και sequel του Shantae του Game Boy Color.


Επί πλέον, είναι διαθέσιμη για παραγγελία η φυσική μορφή του παιχνιδιού στο Nintendo Switch. Οι παραγγελίες θα είναι διαθέσιμες έως και τις 11 Οκτωβρίου με την απλή έκδοση να κοστίζει $29,99 και τη συλλεκτική $64,99. Δείτε περισσότερα στο επίσημο site της Limited Run Games.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*