Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 22 Ιουλίου η κυκλοφορία του Last Stop (trailer)

Ο publisher Annapurna Interactive και η developer Variable State ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Last Stop. Το third-person adventure game θα γίνει διαθέσιμο στις 22 Ιουλίου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Το σενάριο έχει να κάνει με τα μυστικά που κρατάνε οι άνθρωποι μακριά από τους υπόλοιπους και τη μαγεία που βρίσκεται σε καθημερινά πράγματα και καταστάσεις. Πρωταγωνιστές είναι η Donna, μια μαθήτρια Λυκείου που αισθάνεται σαν φυλακισμένη λόγω της ζωής στο σπίτι και της υπερπροστατευτικής αδελφής της, ο John, ένας μεσήλικας, ανύπαντρος πατέρας και η Meena, μια εξαιρετικά φιλόδοξη επαγγελματίας, που αναζητά στο οικογενειακό της περιβάλλον την ίδια ικανοποίηση με αυτή που της παρέχει η εργασία της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*