Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 22 Ιουνίου η κυκλοφορία του Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game (trailer)

Η Sega ανακοίνωσε ότι το Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου 2021, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Steam) και Google Stadia, με τιμή €39,99.

Θα υπάρχουν 18 αθλήματα, που είναι τα, 100m, Σκυταλοδρομία 4x100m, 110m με εμπόδια, Hammer Throw, Long Jump, Baseball, Basketball, Beach Volleyball, BMX (Cycling), Boxing, Judo, Rugby Sevens, Football (Soccer), 100m Freestyle (Swimming), 200m Individual Medley (Swimming), Sport Climbing, Table Tennis και Tennis.


Επίσης θα υπάρχει Avatar Creator, οπότε οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν τον δικό τους αθλητή, έχοντας στη διάθεσή τους μια μεγάλη γκάμα από επιλογές. Τέλος, θα υπάρχει υποστήρξη για multiplayer με τη συμμετοχή οκτώ παικτών, ranked games και global leaderboards.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*