Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 24 Ιουλίου η κυκλοφορία των Mega Man X Legacy Collection 1 και 2

*
Mega Man X Legacy Collection 1 και 2, πρόκειται να κυκλοφορήσουν για PC, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch, μέσα στο προσεχές καλοκαίρι. Το λανσάρισμά τους συμπίπτει με τον εορτασμό των 30 χρόνων του Mega Man και θα περιλαμβάνει τα 8 παιχνίδια Mega Man X που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.Το Mega Man X Legacy Collection 1 θα περιέχει τα Mega Man X 1-4 και το Mega Man X Legacy Collection 2 τα Mega Man Χ 5-8. Και στις δύο συλλογές θα υπάρχει το νέο X Challenge mode, όπου οι παίκτες θα έρχονται αντιμέτωποι με boss characters από όλους τους τίτλους. Μάλιστα αυτοί θα δημιουργούν και ομάδες εναντίον των παικτών.

Επιπλέον, θα υπάρχουν επιλογές απεικόνισης που συμβαδίζουν με τη σύγχρονη τεχνολογία, αλλά και η δυνατότητα να παίξει κάποιος στην original ανάλυση. Σε PlayStation 4 και Xbox One, τα πάντα θα περιέχονται σε ένα δίσκο, ενώ οι κάτοχοι Nintendo Switch θα λάβουν την πρώτη συλλογή υπό μορφή cartridge και για τη δεύτερη κωδικό για download από το eShop. Σε κάθε συλλογή θα υπάρχει το The Day of Sigma, ένα video για τον ανταγωνιστή Sigma και την άνοδο των Mavericks, το Museum Mode με κλασσικά trailers του Mega Man X και το soundtrack όλων των παιχνιδιών. Τα Mega Man X Legacy Collection 1 και 2 θα είναι διαθέσιμα από 24 Ιουλίου έναντι $19,99 έκαστο. Τέλος, μην ξεχνάτε το Mega Man 11, που βρίσκεται υπό ανάπτυξη και θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2018.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*