Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 25 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του DEEEER Simulator: Your Average Everyday Deer Game (trailer)

To DEEEER Simulator: Your Average Everyday Deer Game θα κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου 2021, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam), όπως ανακοίνωσαν η Playism και η Gibier Games.

Στο DEEER Simulator: Your Average Everyday Deer Game, πρωταγωνιστής είναι ένα ελάφι. Ο τίτλος περιγράφεται ως slow-life town destruction game. Μπορείτε να περνάτε τον χρόνο σας ανέμελα, παρέα με τα υπολοιπα μέλη του ζωικού βασιλείου, είτε να μετατρέψετε τον εαυτό σας σε μηχανή που καταστρέφει τα πάντα στο διάβα της. Εννοείται ότι στη δεύτερη περίπτωση θα είστε καταζητούμενος και η αστυνομία θα σας κυνηγάει σε κάθε γωνιά του χάρτη. Σε περίπτωση που θέλετε να αποφύγετε ένα τραγικό τέλος, γνωρίζετε προς τα που πρέπει να στρέψετε τα όπλα σας.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*