Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 26 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του Cardaclysm: Shards of the Four (trailer)

Ο publisher Headup Games και η developer Elder Games ανακοίνωσαν ότι το Cardaclysm: Shards of the Four, ένα procedurally generated collectible card game με στοιχεία action RPG elements, θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam στις 26 Φεβρουαρίου 2021. Το παιχνίδι έγινε αρχικά διαθέσιμο τον Ιούλιο του 2020, μέσω Early Access και από τότε έχουν κυκλοφορήσει πολλα updates που πρόσθεσαν νέες κάρτες, νέα κειμήλεια, νέους εχθρούς και biomes. Η πλήρης έκδοση θα ξεκλειδώσει το τελικό boss, ένα νέο βασίλειο και περιχεόμενο endgame.

Πρωταγωνιστής είναι ένας σκοτεινός μάγος που ασχολούμενος με ξόρκια τα οποία είναι ανώτερα από τις δυνάμεις του εξαπολύει τους Τέσσερεις Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης και τους υποτακτικούς τους. Σκοπός των παικτών είναι να χρησιμοποιήσει το deck του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να τους στείλει πίσω από εκεί που ήρθαν, προτού καταστρέψουν τους πάντες και τα πάντα.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*