Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 27 Μαΐου 2022 το λανσάρισμα του Pac-Man Museum+ (trailer)

Το Pac-Man Museum+ θα λανσαριστεί για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Steam) και Microsoft Store στις 27 Μαΐου 2022, όπως ανακοίνωσε η Bandai Namco. Επίσης ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος και στο Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

Το Pac-Man Museum+ είναι μια συλλογή από κλασικά και μοντέρνα παιχνίδια Pac-Man από την 40ετή ιστορία του εμβληματικού χαρακτήρα. Οι fans θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το αρχικό παιχνίδι που έκανε γνωστό τον Pac-Man, ακόμα όμως και πιο σύγχρονους τίτλους όπως τα Pac-Man Battle Royale και Pac-Man 256.

Αναλυτικά τα παιχνίδια που θα βρείτε στο Pac-Man Museum+ περιλαμβάνουν τα Pac-Man, Super Pac-Man, Pac & Pal, Pac-Land, Pac-Mania, Pac-Attack, Pac-in-Time, Pac-Man Arrangement Arcade Ver., Pac-Man Arrangement CS Ver., Pac-Man Championship Edition, Pac Motos, Pac ‘n Roll Remix, Pac-Man Battle Royale, Pac Man 256.


Επιπλέον ο τίτλος θα περιλαμβάνει ένα μοναδικό visual interface, που θα μοιάζει με ένα arcade game center. Οι παίκτες θα μπορούν να το διακοσμήσουν με cabinets και memorabilia, ενώ θα υπάρχει και ένα σύστημα ολοκλήρωσης αποστολών, που θα ανταμείβει τους παίκτες με coins που θα τα χρησιμοποιούν για να ξεκλειδώσουν διαφορετικές αποστολές και αντικείμενα για το virtual arcade room.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω το νέο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*