Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 29 Ιουλίου η κυκλοφορία του Omno (trailer)

Future Friends Games και Studiolnkyfox ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Omno. Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό adventure που θα λανσαριστεί για PlayStation 4, Xbox One και PC, μέσω Steam, στις 29 Ιουλίου 2021. Θα ακολουθήσει η αντίστοιχη έκδοση για Nintendo Switch, για την οποία δεν δόθηκαν πληροφορίες.

To Omno είναι ένα single-player adventure, γεμάτο puzzles, μυστικά και εμπόδια, τα οποία θα κληθούν να ξεπεράσουν οι παίκτες. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε ένα άδειο κόσμο, όπου κάποτε διέπρεπε ένας, εξαφανισμένος πλέον, πολιτισμός. Οι παίκτες θα οδηγηθούν από καταπράσινα δάση και ηλιόλουστες ερήμους, μέχρι και μέσα στα σύννεφα, σε μια επική περιπέτεια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*