Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 29 Μαρτίου 2022 η κυκλοφορία του Crusader Kings III για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S (trailer)

Η Paradox Interactive σε συνεργασία με την Lab42, ανακοίνωσαν ότι το επερχόμενο Crusader Kings III, θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, στις 29 Μαρτίου 2022.

Το γνωστό παιχνίδι στρατηγικής έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις κονσόλες νέας γενιάς, καθώς θα προσφέρει απίστευτους χρόνους φόρτωσης αλλά και νέο σχεδιασμό στον χειρισμό , ώστε η εναλλαγή από τον χάρτη στο μενού του παιχνιδιού να είναι άμεση, μόνο με την κίνηση του αναλογικού μοχλού, χωρίς να διακόπτεται η ροή. Επίσης η έκδοση του PlayStation 5, θα υποστηρίζει τα Adaptive Triggers και το Haptic Feedback του Dualsense, ενώ με το Quick Resume του Xbox θα έχετε την δυνατότητα να συνεχίσετε το παιχνίδι από εκεί που το αφήσατε, ακόμα και αν κλείσετε την κονσόλα σας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*