Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 3 Μαρτίου 2020 το Final Fantasy VII Remake θα κυκλοφορήσει και για Xbox One

*
Μέσω ενός video που αναρτήθηκε στα social media κατά λάθος όπως υποστηρίζει η Microsoft, ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Final Fantasy VII Remake για Xbox One. Στο λάθος φαίνεται οτι υπέπεσε η Xbox Germany και το σχετικό video που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της στο Facebook, αναφέρει ως ημερομηνία κυκλοφορίας την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020. Την ίδια ημέρα με εκείνη για το PlayStation 4.

Το video αφαρέθηκε γρήγορα, όμως screenshots κυκλοφόρησαν στο Twitter. Από πλευράς της η social media lead Maxi Graff της Xbox Germany δήλωσε πως πρόκειται για ένα λάθος της ομάδας που ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εταιρεία δεν έχει κάτι να ανακοινώσει για το παιχνίδι και ζήτησε συγνώμη.


Επιπλέον, με βάση τα όσα έχει ως τώρα ανακοινώσει η Square Enix, το Final Fantasy VII Remake δεν θα κυκλοφορήσει σε άλλη πλατφόρμα εκτός PlayStation 4 και τα παραπάνω έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στην κοινότητα των παικτών.
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*