Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 31 Αυγούστου η κυκλοφορία του KeyWe με υποστήριξη των χαρακτηριστικών του DualSense cotroller (trailer)

Sold Out και Stonewheat & Sons, ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του KeyWe. Το cooperative postal puzzle game θα γίνει διαθέσιμο στις 31 Αυγούστου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Πρωταγωνιστές είναι ο Jeff και η Debra, δύο πουλιά kiwi που εργάζονται σε ένα ταχυδρομείο. Δίχως χέρια, τα δύο πουλιά θα πρέπει να πετάξουν και να προσπεράσουν διάφορα εμπόδια σε πολλά διαφορετικά levels ώστε να παραδώσουν γράμματα εντός συγκεκριμένου χρονικού περιθωρίου. Το παιχνίδι θα παίζεται τόσο ως single-player (όταν και ο παίκτης θα χειρίζεται ταυτόχρονα και τα δύο πουλιά), όσο και ως co-op.


Σύμφωνα με τη developer, η έκδοση για PlayStation 5 θα εκμεταλλεύεται τα χαρακτηριστικά του DualSense wireless controller, όπως το haptic feedback και τα adaptive triggers, οπότε οι παίκτες θα δένονται κατά το δυνατό περισσότερο με την προσπάθεια των δυο kiwis.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*