Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 31 Αυγούστου η κυκλοφορία του beat ’em up soccer Guts ‘N Goals (trailer)

Η PM Studios και η CodeManu ανακοίνωσαν πως το Guts ‘N Goals θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου 2021 για Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, και PC μέσω Steam.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου με μερικές παραλλαγές, όπως η χρήση του ροπάλου αντί των ποδιών σας, για να σκοράρετε ή να χτυπήσετε την μπάλα. Επιλέγετε ανάμεσα σε 20 χαρακτήρες, με τον καθένα να έχει μοναδικές ικανότητες, όπως να βγάλετε έναν αντίπαλο KO για λίγη ώρα και να σκοράρετε με μεγαλύτερη ευκολία. Μπορείτε να παίξετε είτε singleplayer, είτε με φίλους σε local ή online co-op, με τη συμμετοχή έως και έξι παικτών ταυτόχρονα. Δείτε το trailer της ανακοίνωσης αυτού του πρωτότυπου και διασκεδαστικού τίτλου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*