Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 5 Αυγούστου η κυκλοφορία του The Falconeer: Warrior Edition (trailer)

Wired Productions και Tomas Sala, θα κυκλοφορήσουν το The Falconeer: Warrior Edition στις 5 Αυγούστου 2021, για PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch. Η τιμή των εκδόσεων retail για PlayStaion θα είναι €29,99, ενώ για Nintendo Switch €34,99. Σε όλες τις πλατφόρμες, η ψηφιακή έκδοση θα είχει τιμή €29,99.

Το The Falconeer: Warrior Edition περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, όλα τα δωρεάν και επιπληρωμή DLCs που έχουν γίνει διαθέσιμα μέχρι σήμερα αλλά και το επερχόμενο expansion "Edge of the World", μέσω του οποίου θα προστεθούν νέα side quests, τοποθεσίες στον χάρτη, μία αυτοτελής ιστορία και νέα αντικείμενα.


Στο PlayStation 5, το παιχνίδι θα τρέχει σε ανάλυση 4K και 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον θα υποστηρίζει την τεχνολογία haptic feedback του DualSense wireless controller.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*