Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 5 Οκτωβρίου η κυκλοφορία του SUCCUBUS (trailer)

Το SUCCUBUS δεν ήταν πιστό στο ραντεβού του με το κοινό και πλέον έχει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να λανσαριστεί στις 21 Ιουλίου. Όμως αυτό δεν πραγματοποιήθηκε και τώρα η Madmind Studio ανακοίνωσε ότι το spinoff του Agony θα λανσαριστεί για PC στις 5 Οκτωβρίου 2021. Επιπλέον δημοσιεύτηκε ένα νέο story trailer που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.

Όπως σημείωσε η Madmind Studio, η καθυστέρηση θα δώσει στην ομάδα ανάπτυξης τον απαραίτητο χρόνο για την διόρθωση των bugs και τη βελτιστοποίηση των μηχανισμών. Ακόμα θα υπάρξουν βελτιώσεις που θα προσφέρουν στους παίκτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία.


Πρωταγωνίστρια του SUCCUBUS είναι η Vydija, δαίμονας που αναζητά εκδίκηση από τους εχθρούς της. Οι παίκτες θα μπορέσουν να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους και θα έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 40 όπλα και 20 ειδικές δυνάμεις. Τέλος θα υπάρχουν 21 επίπεδα που θα δοκιμάσουν τις αντοχές των παικτών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*