Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 7 Ιουλίου έρχεται για Nintendo Switch το Catherine: Full Body (trailer)

Έπειτα από ανακοίνωση του publisher Atlus και του στούντιο ανάπτυξης Studio Zero, το Catherine: Full Body έρχεται σε Nintendo Switch στις 7 Ιουλίου. Η βελτιωμένη αυτή έκδοση του Catherine κυκλοφόρησε πρώτα για PlayStation 4 και PS Vita τον Φεβρουάριο του 2019 στην Ιαπωνία, ενώ για τη δύση έγινε διαθέσιμο αποκλειστικά για PlayStation 4 τον Σεπτέμβριο του 2019.

Το Catherine ακολουθά την σκοτεινή ιστορία του Vincent, ο οποίος βρίσκεται σε σχέση πέντε χρόνων με την κοπέλα του, Katherine. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν γνωρίζει την προκλητική Catherine, με την οποία θα σχηματίσει παράπλευρη σχέση. Σαν να μην έφτανε αυτό, γνωρίζει την αθώα Rin στην οποία προσπαθεί να βρει καταφύγιο, μπερδεύοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.


Ο τίτλος θα περιλαμβάνει εξαρχής και όλα τα add-ons που κυκλοφόρησαν για το πρωταρχικό Catherine: Full Body, ενώ παρακάτω μπορείτε να βρείτε το trailer του παιχνιδιού

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*