Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 8 Αυγούστου η κυκλοφορία του Mega Man Legacy Collection 2

*
Η Capcom ανακοίνωσε ότι το Mega Man Legacy Collection 2 πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC στις 8 Αυγούστου 2017. Το κόστος τόσο της ψηφιακής όσο και της retail έκδοσης θα είναι €19,99 και θα περιλαμβάνει τις περιπέτειες του Blue Bomber με αριθμό 7, 8, 9 και 10. Κάθε ένα από τα τέσσερα παιχνίδια προσθέτει κάτι ξεχωριστό στο franchise και η συλλογή έρχεται με την επιλογή “Extra Armor” που θα μειώνει τη ζημιά από χτυπήματα αντιπάλων κατά 50%, ενώ θα υπάρχουν και και checkpoint saves που σύμφωνα με την Capcom, θα βοηθήσουν στην προσέλκυση νέων παικτών. Για τους hardcore παίκτες, στο Challenge Mode θα υπάρχουν νέα μαρτύρια, υπό μορφή stage remixes και challenges. Η τελευταία προσθήκη είναι το μουσείο όπου θα υπάρχει πλούσιο, αρχειακό υλικό από production art, sketches, development materials, concepts και πολλά άλλα. Ακόμα μέσω του music player θα είναι δυνατή η ανά πάσα στιγμή ακρόαση του soundtrack των τεσσάρων παιχνιδιών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*