Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Kickstarter το Crysis Analogue Edition

Το Crysis Analogue Edition είναι ένα competitive, tactical board game για 2 έως 8 παίκτες και βασίζεται στο δημοφιλές first-person shooter της Crytek. Το παιχνίδι για το οποίο τρέχει ήδη καμπάνια χρηματοδότησης στο Kickstarter, αναπτύσσεται από την Frame 6 και περιέχει δύο modes: Team Instant Action και Capture the Relay. Όπως και στο video game, η δράση έχει να κάνει με τη χρήση του Nanosuit για την πραγματοποίηση ενεργειών όπως η αύξηση της ασπίδας ή η μετάβαση σε stealth mode. Χρονολογικά, το παιχνίδι τοποθετείται κοντά στο timeline του Crysis 3, αμέσως μετά την εισβολή των εξωγήινων.

Η Νέα Υόρκη έχει καταστραφεί και σιγά, σιγά γεμίζει φυτά και δέντρα. Το board είναι μια αντιγραφή της Times Square και υπάρχουν δύο factions, οι US Special Forces και Cell. Η Frame 6 αναζητεί ποσό ύψους €85,000 μέσω Kickstarter και για την ώρα έχουν συγκεντρωθεί €25,824 ενώ απομένουν 21 ημέρες μέχρι τη λήξη της καμπάνιας του παιχνιδιού που διαθέτει την επίσημη άδεια της Crytek. Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα video, όπου παρουσιάζεται το πώς παίζεται το Crysis Analogue Edition.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*