Πέρσι, ο πρώην επικεφαλής της Daybreak Games John Smedley αποχώρησε από την εταιρεία και προσχώρησε στο δυναμικό της Pixelmage Games, όπου είναι ένας εκ των συνιδρυτών. Ο πρώτος τίτλος του studio που βρίσκεται στα σκαριά ονομάζεται Hero’s Song και μόλις λανσαρίστηκε στο Kickstarter. Πρόκειται για ένα roguelike online action-RPG με pixel art και η ομάδα που εργάζεται πάνω σε αυτό αποτελείται από πολλούς βετεράνους της Sony Online Entertainment.

Το παιχνίδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο έχει ήδη συγκεντρώσει $1 εκατομμύριο και τώρα αναζητώνται $800.000 μέσω Kickstarter. Εφόσον συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα, οι pre-Alpha και beta εκδόσεις του Hero’s Song αναμένονται τον Ιούνιο και τον Αύγουστο αντίστοιχα και η τελική έκδοση του παιχνιδιού που θα διατεθεί αποκλειστικά για PC, θα κοστίζει $19,99. Ακόμα θα υπάρξει και μια Collector’s Edition με τιμή $49,99 η οποία δεν θα περιέχει επιπλέον περιεχόμενο για τον τίτλο.
PlayStation: Αναπόφευκτο ήταν το τέλος για τα δισκάκια σύμφωνα με αναλυτή – Πόσο θα κόστιζε το PS6 και γιατί αυτό αλλάζει τα πάντα
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity