Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Nintendo Switch το Friday the 13th: The Game

*
Όπως ανακοίνωσε η Gun Media, το Friday the 13th: The Game πρόκειται να κυκλοφορήσει για Nintendo Switch μέσα στην άνοιξη. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One και PC και το port για την υβριδική κονσόλα έχει αναλάβει η Black Tower Studios, με τη Nighthawk Interactive να ασχολείται με τις διαδικασίες έκδοσης. Το Friday the 13th: The Game is a third-person horror, survival game όπου οι παίκτες, για πρώτη φορά, αναλαμβάνουν το είτε το ρόλο ενός έφηβου είτε, για πρώτη φορά, το ρόλο του Jason Voorhees. Εσεις και έξι ακόμα άτυχες ψυχές, θα πρέπει να κάνετε τα πάντα για να ξεφύγετε από τον πιο διάσημο δολοφόνο στον κόσμο. Από την άλλη, παίζοντας ως Jason, θα πρέπει να κυνηγήσετε τα θύματά σας και όπως πάντα να τους χαρίσετε έναν εντυπωσιακό θάνατο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*