Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Nintendo Switch το Mother Russia Bleeds

*
Διαψεύδοντας όλους όσους αρχικά υποστήριζαν το αντίθετο, η βιβλιοθήκη του Nintendo Switch επεκτείνεται καθημερινά και μάλιστα, σιγά σιγά αρχίζει να καλύπτει τις απαιτήσεις σκληροπυρηνικών gamers. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσεται η επερχόμενη κυκλοφορία του Mother Russia Bleeds της Devolver Digital στην υβριδική κονσόλα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά βίαιο 2D brawler που προσφέρει co-op action με τη συμμετοχή έως και τεσσάρων παικτών, οι οποίοι πρέπει να ταξιδέψουν σε μια παγωμένη, εναλλακτική έκδοση της Σοβιετικής Ένωσης. Απώτερος σκοπός των παικτών είναι να ανατρέψουν το αυταρχικό καθεστώς. Το Mother Russia Bleeds θα είναι διαθέσιμο για Nintendo Switch από τις 15 Νοεμβρίου 2018. Κυκλοφορεί ήδη για Playstation 4 και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*